Барселона и Хетафе играят при резултат 1:0 на Естадио Олимпико в

...
Барселона и Хетафе играят при резултат 1:0 на Естадио Олимпико в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Кадис 1:0, отмениха гол на Ансу Фати

Барселона и Хетафе играят при резултат 1:0  на " Естадио Олимпико " в едноименния град, защото стадионът на каталунците е към момента в ремонт.

Барселона владееше топката в огромни интервали от време през първите 25 минути, само че не успяваше да сътвори чисти голови положения. Хетафе се опитваше да ограничи опциите на каталунците, като се задоволяваше с това да не играе доста с кълбото.

В 29-а минута Ламин Ямал влезе в наказателното поле и опита да преодолее Ледесма с обмислен удар в левия ъгъл, само че вратарят реагира великолепно и мазета в корнер. Пет минути по-късно Жул Кунде пропиля страхотна опция. Той получи точно центриране в наказателното поле и насочи бърз изстрел, само че не бе задоволително мощен, като стражът на Хетафе направи блестящо избавяне.

В 35-а минута Роджър Марти се бе присъединил в офанзивата и без да гледа даже, насочи удар към вратата на Барсенола, само че Тер Щеген се прояви със страхотна интервенция.

Второто полувреме стартира стремително, като още в 52- минута Рубен Алкарас от Кадис получи топката в наказателното поле и неотложно шутира он придвижване, само че прекомерно настрана от дясната греда - това бе превъзходен късмет за гостите. Само две минути по-късно Гави скочи високо, с цел да засече топката след центриране от корнер, като забоде положителния си удар с глава зад вратаря, само че той срещна напречната греда -  шанс за Кадис.

В 63-а минута Крис Рамос показва страховит дрибъл, провря се пред отбраната и стигна пред самия вратар, след което замахна, като че ли ще шутира, а най-после приключи, само че на косъм от задачата - това щеше да е прелестно попадение.

 

Стартови сформира:

Барселона:  1. Марк-Андре тер Щеген, 28. Алехандро Балде, 15. Андреас Кристенсен, 21.Френк де Йонг, 23. Жул Кунде, 6. Гави, 18. Ориол Ромеу, 8. Педри, 22. Илкай Гюндоган, 27. Ямал Насрауи, 9. Роберт Левандовски

Кадис:  1. Херемиас Ледесма, 15. Хавиер Карера, 3. Фали, 23. Луис Ернандес, 30. Иса Карселен, 8. Алекс Фернандес, 24. Феде Сан Еметерио, 4. Рубен Алкарас, 11. Иван Алехо, 21. Роджър Марти, 16. Крис Рамос
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР